Драматични са процесите в прокуратурата и се задълбочават. Това каза пред

...
Драматични са процесите в прокуратурата и се задълбочават. Това каза пред
Коментари Харесай

Бившият съветник на Донев: Въпросът КОЙ сега има отговор СВОЙ

Драматични са процесите в прокуратурата и се задълбочават. Това сподели пред Българска национална телевизия Александър Маринов, някогашен консултант на премиера Гълъб Донев.

Драмата се задълбочава, в този момент следим изострена фаза, добави той и уточни, че това е резултат от дългогодишните опити за преодоляване на прокуратурата.

" Има доста неща, които би трябвало да бъдат изяснени ", прикани Маринов.

По думите му би трябвало да се изчака мнението на Конституционен съд по жалбата на Иван Гешев. Иначе щяло да се сътвори усещане, че това бързане има някакви други претекстове. Защо чак толкоз се бърза с отстраняването на основния прокурор, по думите му. А обстановката у нас му наподобява на квартална механа, в която всеки се бие с всеки.

Президентът няма да внесе своите промени в Конституцията, които да играят ролята на боксова круша, разясни Александър Маринов.

" Ако тръгне конституционна процедура, Румен Радев щял да каже мнението си. Сакралният въпрос Кой, в този момент има отговор Свой, по този начин той коментира участието на Делян Пеевски в комисията по конституционна промяна като по мнението му депутатът от ДПС си прибирал не доста внимателно за всичко случило се ".

Премахването на фигурата основен прокурор, съгласно него, минава през Велико Народно заседание. Румен Радев е съпротива на метода, по който е съставен кабинетът " Денков-Габриел  ". Тук не е Москва, само че тук не е и Канада, уточни той за митингите пред президентството.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР